Внатрешни елементи

Повеќе простор за вашиот личен стил.

Дали сакате возило кое ќе направи да се чувствувате посебно и исто така да го одразува вашиот личен стил? Тогаш ќе ги сакате стандардните опции за внатрешни и индивидуални елементи во новиот T-Cross: имате три пакети и три различни дизајни за избор кога станува збор за опремата. Изберете го вашиот омилен пакет и додадете повеќе карактер и израз на ентериерот на T-Cross благодарение на нејзината разновидна шема на бои за централните облози на седиштата и внатрешните панели, декоративната рамка и покривот на средишната конзола.

Освен широк опсег на дизајн опции, T-Cross, исто така, нуди висок стандард на удобност: пакетите на T-Cross и Life се опремени со супериорни и удобни тапацирани седишта. Во T-Cross Style, ќе уживате во спортските удобни седишта во предниот дел.

Благодарение на амбиенталното осветлување (исто така достапно како опција во Life, вие не морате да правите компензација во експресивната атмосфера во внатрешноста. Амбиенталното осветлување применува суптилни акценти во внатрешноста на T-Cross - особено пријатен и стилски допир, особено при возење ноќе или подолги патувања во мракот.

Mbyllur