Life

Влезете и уживајте во удобноста.

Многу причини да се донесе насмевка на вашето лице: пакетот Life. Можете да го користите мултифункционалниот волан за да изберете функции како вашата омилена радио станица со едно притиснување на копче. Многу сте на пат? Багажниот простор ќе биде многу корисен. Подот на багажниот простор нуди многу простор за обемни предмети и може да го преклопите исто така и совозачкото седиште. Благодарение на системот за климатизација, секое патување со автомобил е подеднакво пријатно, без оглед на времето. Со мултифункционалниот дисплеј "Plus" во линијата на вашиот поглед, можете да го задржите вниманието на клучните информации, како што се моменталната потрошувачка и предвидениот опсег. Големиот, удобен простор за складирање во предниот средишен потпирач за раце и стилскиот украсен декоративен украс "Pineaplle" додаваат во неверојатен ентериер. 16-инчни алуминиумски тркала "Belmont" го дополнуваат совршениот допир на динамичниот изглед на T-Cross.

Mbyllur