16-инчни " Dublin" алуминиумско тркало во црна боја

16-инчни алуминиумски тркала " Belmont"

16-инчни алуминиумски тркала " Rochester" во црна боја со завршна обработка

17-инчни алуминиумски тркала "Bangalore"

17-инчни алуминиумски тркала " Bangalore"

17-инчни алуминиумски тркала " Manila" во црна боја со завршна обработка

17-инчни алуминиумски тркала " Manila" во портокалова боја

17-инчни алуминиумски тркала "Manila" во "Bamboo Garden" зелена боја

17-инчни алуминиумски тркала "Sebring" **, Volkswagen R, во Греј Металик

18-инчни алуминиумски тркала "Köln" во Energetic портокалова

 

 

Mbyllur