Простор

Повеќе простор за вашата флексибилност.

Внатрешноста во вашиот T-Cross е разноврсна и разновидна: како и лизгачката и сегментирачка клупа на задните седишта, што може да го зголеми товарот, внатрешноста создава прекрасно чувство на слобода благодарение на зголемениот простор на седење. И со капацитет до 455 литри, волуменот на багажниот простор е прилично импресивен. Ако сеуште сакате повеќе, тогаш исто така можете да ја прилагодите висината и должината на средишните потпирачи за раце. Концептот за складирање е подеднакво софистициран: тој располага со практични прегради за складирање на таблата, како што се држач за пијалок и телефонски простор во централната конзола, плус за складирање во средишниот потпирач за раце. Фиоката е поставена под совозачкото седиште за складирање на предмети како што е паричникот. За работите за патување и други предмети што ви се потребни блиску до рака, има џебови на задниот дел на предните седишта и голем простор за складирање во средишниот потпирач за раце.

Mbyllur