Style

Удобност која можете да ја видите и да ја почувствувате.

Безбројните особини во пакетот даваат долготраен впечаток, исто како и нивото на удобност што е понудено. Со својот моќен излез, LED фаровите веднаш ќе ги импресионираат. Со помош на предниот и заден систем за асистирање при паркирање, вклучувајќи маневрирање, паркирањето ќе биде полесно во незгодни ситуации. Сребрените шини на покривот додаваат елегантен допир.

Покажете ја најдобрата страна на внатрешноста на "T-Cross" - со позадинско осветлување и декоративната рамка "Lizard", можете да создадете стилски амбиент. И тоа не е сè: спортските седишта за удобностправат токму она што го очекувате, обезбедувајќи многу удобност, како и заштита за грбот на долгите патувања во автомобил. Динамичниот изглед е заокружен од висококвалитетните 17-инчни "Chesterfield" алуминиумски тркала.

Mbyllur