Предни седишта

Удобност во која ќе се заљубите.

Предните седишта нудат голем број поволности кога станува збор за удобност: од пакетот Life и погоре, потпирачот за грб на совозачкото седиште може целосно да се склопи. Ова создава уште поголем простор - идеално ако често транспортирате долги и компактни предмети.

Внимавајте на сè: подигната положба за седење создава поголема удобност, како за време на патувањето, така и при влегувањето и излегувањето. Освен тоа, седиштата исто така обезбедуваат подобра видливост на сите страни низ патот.

Опционалната лумбарна поддршка обезбедува дополнителна заштита за грбот. Тоа го олеснува притисокот од грбот додека возите и ви помага да ја задржите најдобрата можна положба. И ако сте често на патот подолг период, лумбарната поддршка ја ублажува тензијата од мускулите на грбот, истовремено заштитувајќи го 'рбетот.

Mbyllur