Tregoni se kush jeni.

Karakter.

 Dizajni i T-Roc dëshmon karakter: cilësi e lartë, i detajuar, avangarde. Një element i mrekullueshëm i dizajnit është shtylla C e dukshme e kabinës: Një shirit me shkëlqim prej kromi thekson tiparin coupé, e shtrihet përgjatë kabinës së automjetit. Në të njëjtën kohë, pjesa ballore spikatëse dhe pjesa anësore e qartë, i japin T-Roc-ut një pamje të fuqishme dhe plot vetëbesim!

Forma sportive coupé bën që crossover-i kompakt të duket njësoj si me ndëraks të gjatë me pjesë të pasme të shkurtër. Grila e madhe e radiatorit përpara, skajet anësorë të paneleve të harqeve të gomave me ngjyrë të zezë dhe difuzori i fuqishëm në pjesën e pasme tregojnë se sa dinamizëm dhe kënaqësi ofron drejtimi i tij.

Mbyllur