I individualizuar, ashtu si ju.

Ilustrimi individual.

Me brendinë e T-Roc Design, shija juaj personale nuk do të mungojë. Përcaktoni se në cilën ngjyrë dëshironi të krijoni kroskotin tuaj.  Gjithashtu do të gjeni preferencat tuaja personale të ngjyrave në panelet anësore dhe në sipërfaqen e qendrës së konsolës. Po ashtu, mbulesa e ndenjëseve me copën "Tracks 4" ka ngjyra sipas dëshirës suaj. E bukura: Për pamje fisnike apo tërheqëse, vendosni ju se çfarë ju përshtatet më shumë.

Mbyllur