Sepse ju e vlerësoni që energjia përdoret me efikasitet.

Performanca.

Dëshironi të argëtoheni, por jo me çdo kusht? Motorët e benzinës TSI për T-Roc-un e ri bindin nga performanca dhe efikasiteti. Edhe me xhiro motorike të ulëta, përfitoni fuqi maksimale. Motorët ekonomikë TDI janë motorë me naftë të pajisur me turbo dhe teknologji Common Rail të injektimit të karburantit. Janë veçanërisht pa zhurmë në operim dhe falë xhirove motorike të larta, ofrojnë një stil sportiv në ecje.

Për T-Roc, ju merrni po ashtu motorë TSI dhe TDI me transmision 4MOTION, si dhe motorë TSI me menaxhim aktiv cilindri. Ai optimizon efikasitetin e motorit duke çaktivizuar dy cilindrat e brendshëm për konsum të ulët energjie. Udhëtoni normalisht dhe mund të shikoni në ekranin multifunksional se në cilin status është motori.

Mbyllur