Keni nevojë për bas?

Sistemi i zërit "beats".

Muzika pa bas nuk është e bukur? Për T-Roc Design dhe T-Roc Sport, një përvojë shumë e veçantë dëgjimi është në dispozicion sipas kërkesës: Sistemi i zërit "beats" i zhvilluar me specialistë të audios të BeatsAudio. Me dy altoparlantë lart, dy woofer-a dhe dy altoparlantë bazë, tingulli juaj i preferuar vjen ashtu siç është projektuar në studio: i akorduar me kujdes dhe i qartë si kristali. Subwoofer-i shtesë me baset e tij të thellë ofron një dridhje në gropën e stomakut. Të gjitha njësitë furnizohen nga një amplifikator 8-kanalësh me 300 vat energji, i cili është i fuqishëm sa t'ju magjepsë e frymëzojë juve dhe pasagjerët tuaj.

Mbyllur