Tregoni që jeni ndryshe nga turma.

Boja me dy nuanca

Krahas ngjyrës së karrocerisë së T-Roc-it tuaj, ju mund të kombinoni me një tjetër ngjyrë pjesën që përfshin kabinën e pasqyrat anësore dhe trarët. Përveç bojës, mund të zgjidhni për T-Roc Sport mes ngjyrës së zezë dhe të kuqes flakë, për të nxjerrë në pah sportivitetin e T-Roc-t tuaj. Për T-Roc Design, zgjidhni mes ngjyrës së zezë, Pure White,  Black Oak Brown Metallic1 ose të kuqes flakë1. Në varësi të kombinimit të bojës, mund të përdorni ngjyrën tuaj të parapëlqyer për të krijuar një kontrast të shkëlqyer ose një theks tërheqës që mbetet në kujtesën e të tjerëve dhe ndikon patjetër në karakterin e T-Roc-ut tuaj.

1. Do të prezantohet në një datë të mëvonshme. 

Mbyllur