Beetle Dune i ri

Beetle Dune i ri Stage driving.

E kthen rrugën në një skenë.

Për ata që ndihen shumë mashkullorë, falë amortizatorëve të ngritur, gjerësisë të shtuar, si dhe ngjyrës të verdhë metalike Sandstorm, mund të duken pak më ekstrovert.

Në pjesën e pasme, spoileri në ngjyrën e trupit të makinës ofron jo vetëm një pamje sportive, por edhe një qëndrim optimal në rrugë. Kësaj i shtohen edhe amortizatorët e veçantë dhe difuzori në argjend plot shkëlqim, që i japin një përshtypje të përgjithshme dinamike. Dhe për të tërhequr vëmendjen kujdesen dritat e reja LED të pasme dhe ndriçimi LED i targës. Veçanërisht plot besim shfaqet Beetle Dune me pragjet anësore në ngjyrë argjendi.

Qëndron përballë aventurave.

Me disqet e aliazhit 18-inç "Canyon" në ngjyrë të zezë ose në mënyrë opsionale në të verdhë Sandstorm, Beetle Dune ecën pa frikë drejt rrymës. Fleta metalike* "Dune" mbi derën e personalizon e bën makinën me një karakteristikë shtesë si një individualist i vërtetë.

 

* Ju lutem, referojuni informacioneve ligjore mbi produktin: Pas 1 deri në 3 vjet, ose në klima shumë të nxehta fletët metalike dekorative mund të dëmtohen brenda 1 viti përdorimi, veçanërisht nën dritën e diellit. Nëse pjesa dekorative mbetet për një kohë më të gjatë në automjet, mund të shihen dallime vizuale mes pjesën dekorative të lyer në zonën e mbuluar dhe asaj në zonën që nuk është e mbuluar.

Një tipar i veçantë dhe i fuqishëm.

Pjesa para me parakolpin e ri përfshirë dritat e reja të mjegullës dhe fryrëset e ajrit në ngjyrë të zezë ofrojnë shumë aventura. Çfarë lë pas Beetle Dune i ri, ju mund ta shihni në pasqyrat e jashtme, kapakët e të cilave shkëlqejnë në argjend. Për vëmendje më të madhe kujdesen kapakët e zinj të karrocerisë në pjesën e rrotave dhe atë anësore.

Karizmatik dhe i pavarur.

Pjesa e brendshme e Beetle Dune ofron çdo gjë, përveç të zakonshmes. Kroskoti në mënyrë opsionale me ngjyrë të verdhë Sandstorm, ofron një bashkëveprim të përkryer me qepjet në Curry në timonin multifunksional dhe levën e marshit, të cilat për këtë arsye vijnë në një dizajn të veçantë.

Sportivitet me Curry.

Për sportivitet të rehatshëm kujdesen ndenjëset sportive me materialin e tyre të veshjes "Global" në një shfaqje vepruese dhe tuba me ngjyrë, të cilët mbahen në Curry.