Beetle i ri: BlueMotion Technology

 

Dëshironi të mbani konsumin e karburantit sa më ulët të jetë e mundur, pa kompromentuar shkathtësinë? Me BlueMotion Technology, kjo nuk mbetet vetëm një dëshirë. Për këtë vijnë në ndihmë sistemi ec-e-ndalo dhe i ashtuquajturi rikuperim, për të rifituar energjinë e frenimit dhe gomat me rezistencë të optimizuar, për të reduktuar konsumin.

Mbyllur