Beetle i ri: Sistemi muzikor Fender® 

 Kur mendjet e ndritura mblidhen bashkë për të realizuar dijen e tyre në një projekt të përbashkët, kjo është premtuese. Nëse këto mendje të ndritura quhen Fender® dhe Volkswagen, atëherë bëhet e dyshimtë. Thelbësor është një amplifikator me 10 kanale, Klasa A/B dhe 400 vat prodhim energjie. Për tinguj të pasur kujdesen katër bokse dhe sistemi i tingullit High-End. Dy altoparlantë me spirale dopio, dy me një spirale teke. Dhe një bas me spirale të dyfishta si bas i mbyllur në bagazh.

 

Mbyllur