Beetle i ri: Fenerët Bi-Xenon me dritën e ditës LED

 

Të shohësh dhe të të shohin: Për këtë kujdesen fenerët opsionalë Bi-Xenon me dritat e ditës LED tepër të dallueshme. Bi-Xenon ju ndihmon sidomos kur lëvizni gjatë natës me një dritë të ngjashme me dritën e ditës. Konsumi i ulët i energjisë dhe jetëgjatësia e tyre janë avantazhe të tjera. Fenerët LED janë të përbërë nga 15 dioda drite të ndara e optike dhe janë përshtatur me një formë gjeometri karakteristike "C" tre-dimensionale në fener. Ndriçimi LED i targës në pjesën e pasme plotëson dizajnin perfekt të ndriçimit.

Mbyllur