Jepni ambientit të brendshëm ngjyrën tuaj të preferuar.

Me ndriçimin e fshehur, drita e bardhë e ambientit në Touareg ofron një atmosferë të këndshme. Në mënyrë opsionale, ajo ofrohet edhe më shumëllojshmëri ngjyrash. Kështu, ju mund të zgjidhni mes 30 ngjyrave të ndryshme - sipas humorit tuaj dhe preferencave të pasagjerëve. Ç'mendoni për jeshilen e errët, blunë elegante apo të kuqen e fortë? Kroskoti, konsola qendrore dhe dyert ofrohen me ngjyrë uniforme me ndriçim të lehtë në skaje. Ky ndriçim i fshehur merr gjithashtu edhe ngjyrën e përzgjedhur. Edhe më impresionuese: Ngjyra juaj do të përfshihet edhe në ekranet dixhitale, nëse zgjidhni kroskotin Innovision Cockpit.

Mbyllur