Ka edhe aplikacione për Touareg-un tuaj.

Ka një aplikacion për çdo gjë. Dhe shumë për Touareg-un. App-Connect me Android Auto ™, Apple CarPlay ™ dhe MirrorLink® mund ta lidhë smartfonin tuaj me sistemin e info-argëtimit. Me këtë lidhje në rrjet, përzgjedhja e aplikacioneve nga telefoni juaj celular mund të komandohet duke përdorur ekranin e madh me prekjes të Touareg-ut. Gjithnjë e më shumë aplikacione përdorin informacionin e automjeteve për funksione të mrekullueshme: "My Guide" mund t'ju tregojë destinacione interesante, duke marrë parasysh motin dhe kohën. Me "My Rules", p.sh. mund të dërgoni automatikisht një SMS në shtëpi kur të mbërrini në destinacion.

Volkswagen Media Control për Android dhe iOS mund të futë në lojë bashkudhëtarët tuaj. Sepse me një smartfon ose tablet mund të kontrolloni në distancë sistemin e info-argëtimit. Për shembull, mund të zgjidhni lehtësisht programet muzikore ose të transferoni destinacionet e navigimit nga libri i adresave - madje edhe nga ndenjëset e pasme.

Mbyllur