Sepse nuk mund të shihni nëpër qoshe.

Asistenti në kryqëzim

Asistenti opsional i kryqëzimit përdor sensorët e radarit në pjesën e përparme të automjetit. Ata monitorojnë zonën përpara dhe mund t'ju paralajmërojnë vizualisht e akustikisht për trafikun e pikasur në kryqëzim kur ecni me shpejtësi deri në 30 km/h.1 Nëse afrohet një automjet tjetër larg nga fushëpamja juaj dhe Touareg-u juaj ecën përpara me shpejtësi deri në 10 km/h, mund të aktivizohet frenimi i emergjencës për të shmangur përplasjen.1 Kështu, asistenti i kryqëzimit ju ndihmon të lëvizni në daljet e paqarta dhe në kryqëzimet me fushëpamje të kufizuara.

Brenda kufijve të sistemit.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team