Një estetikë veçanërisht ekskluzive ju pret.

Pjesa e jashtme e Touareg "Elegance" zbukurohet me rrota 18-inçe me shkëlqim dhe shirita të kromuar në grilën e radiatorit, dritare dhe skajet anësore. Ambienti i brendshëm dominohet nga tonet e grisë ose blusë së këndshme dhe të zezës elegante - për shembull, tek dekoret prej alumini dhe paketa e lëkurës "Vienna"* me qepje me kontrast në ngjyrë gri të lehtë. Në mënyrë opsionale mund të kulmoni me paketën e lëkurës "Savona"** që përfshin ndenjësen e rehatshme ergoComfort për shoferin dhe pasagjerin e përparmë dhe shiritat dekorativë "Silver Birch" prej druri elegant.

 

* Pjesa qendrore dhe e brendshme e ndenjëses prej lëkure "Vienna"

** Pjesa qendrore dhe e brendshme e ndenjëses prej lëkure "Savona"

Mbyllur