Bota e lidhur e Car-Net është e hapur për ju.

Interneti dhe rrjetëzimi digjital janë bërë pjesë e jetës sonë të përditshme, ndaj pse duhet të bëni pa të në makinën tuaj? Për këtë arsye, shërbimi online Car-Net vjen si pajisje standard në Touareg-un tuaj.

Me Car-Net, jeni të informuar më mirë dhe më shpejt. Gjatë udhëtimit, lexoni lajmet që ju interesojnë. Shkoni të relaksuar në destinacionin tuaj duke ndjekur rrugën e përshtatur sipas situatave aktuale të trafikut. Dhe së fundmi, kurseni kohë për gjetjen e një vend-parkimi duke ju drejtuar në një hapësirë të lirë parkimi në një parking makinash ose në zonë zyrtare parkimi në destinacionin tuaj.

Mbyllur