Shikoni pikërisht informacionin që dëshironi.

Kroskoti dixhital

Ajo që dëshironi të shihni në ekranin 12,3 inç Digital Cockpit komandohet nëpërmjet timonit multifunksional dhe sistemit të info-argëtimit: Për shembull, sipas nevojave tuaja, mund të shfaqni të dhëna të hollësishme për drejtimit, të afishoni harta navigimi ose me anë të paraqitjes opsionale 3D, mund të shfaqni sistemet tuaja të asistencës së drejtimit. Edhe zmadhimi i dëshiruar në hartën e navigimit është i mundur. Në vend të afishimit të tubit të provuar dhe të testuar, mund të keni informacionet e titullit të këngës që po dëgjoni apo kontaktin me të cilin po flisni aktualisht në telefon, në pamje të plotë. Ose mund të zgjidhni një kombinim, si për shembull, hartën e navigimit dhe afishimin e medias. Ju shihni: Ju shihni më shumë.Dhe shumë shpejt, me një hedhje syri.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team