Sytë tuaj qëndrojnë tek rruga.

Head-up-Display

Shikimi më nga afër nuk funksionon: Head-up-Display opsional përdor xhamin para si ekran projektimi për të afishuar informacionin më të rëndësishëm. Shpejtësia, mesazhet e sistemeve të asistencës së drejtimit apo informacionet e navigimit i dini gjithmonë, pa ju dashur të shihni panelin e instrumenteve apo ekranin e navigimit. Projektimi është i lehtë për t'u dalluar edhe në ndriçim të lartë, ndërkohë që mund ta konfiguroni pozicionin e projektimit në xham. Nëse nuk ju nevojitet, afishimi Head-up-Display mund të çaktivizohet në çdo kohë. Sytë tuaj qëndrojnë **tek rruga**.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team