Çfarë lloj dekori dëshironi?

Dizajni i brendësisë së Touareg-ut jo vetëm që ndikon në atmosferën dhe ambientin në automjet, por është edhe shprehje e shijes suaj personale. Shiritat standard "Cortina Silber" dekorojnë  në mënyrë elegante qendrën e konsolës, kroskotin dhe panelet e dyerve. Me dekoret opsionale mund të zgjidhni mes dy ngjyrave: Shiritat e drurit "ulli" në linjën e pajisjeve "Atmosfera" krijojnë një atmosferë elegante falë drurit të vërtetë dhe strukturës unike. Elementet e bëra nga alumini  i lëmuar në linjën e pajisjeve "Elegance" i japin brendësisë një pamje moderne e futuristike dhe, në sajë të strukturës së tyre të speciale, kanë një ndjesi të veçantë. Pavarësisht se çfarë zgjidhni, tek të dyja linjat ju mund të zgjidhni në mënyrë opsionale shiritat dekorativë të bëra me dru elegant. Dhe sipas dëshirës, konsola qendrore mat mund të pajiset me shkëlqim. Nëse zgjedhin kroskotin Innovision Cockpit, konsola qendrore e Touareg-ut vjen gjithmonë në ngjyrë të zezë me shkëlqim.

Mbyllur