Sa komod mund të jetë navigimi!

Sistemi i navigimit "Discover Pro" me Car-Net App-Connect si pajisje standard përmban një ekran të madh TFT, me ngjyra dhe me prekje, me përmasa 23,4 cm (9,2 inç), sensorë afrimi dhe kontroll inovativ nëpërmjet gjesteve.  Kjo ju lejon të kontrolloni një sërë elementësh të menusë me një gjest të thjeshtë horizontal. Sistemi ka instaluar materialin e hartës për Evropën, tetë altoparlantë dhe radion për frekuencat FM. Një portë karte SD dhe një ndërfaqe USB-je  si dhe një ndërfaqe telefonike nëpërmjet Bluetooth kompletojnë përvojën e info-argëtimit.

Pajisja anësore e navigimit vjen me pajisjen opsionale "Discover Premium" me ekranin 38 cm (14,9 inç). Është pjesë e Innovision Cockpit dhe e integruar në sipërfaqe xhami të lakuar e të orientuar drejt shoferit që shtrihet nga zona e matësit të shpejtësisë deri konsolën qendrore.  Sistemi i ndezur mund të komandohet nëpërmjet zërit, gjesteve ose prekjes, si dhe nëpërmjet smartfonit tuaj. 

Mbyllur