Përplasja e dyerve i përket së shkuarës.

Ndihma në mbylljen e dyerve

Sado dinamik-sportiv që të jeni, duhet më pak fuqi për të mbyllur dyert. Lëreni derën të mbyllet butësisht, pasi një motor elektrik aktivizohet automatikisht dhe e mbyll mirë atë, pa e kyçur. Nëse e shtyni derën me forcë, mekanizmi do të vazhdojë të funksionojë për siguri. Me ndihmën opsionale të mbylljes së derës nuk duhet të shqetësoheni nëse dyert janë mbyllur sa duhet apo jo. Efekti anësor i këndshëm: Tani nuk duhet të ketë më zhurma bezdisëse përplasjeje.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team