Shijoni një hapësirë krejt të re.

Touareg siguron lirinë tuaj të lëvizjes. Kjo prek jo vetëm karakterin e tij të drejtimit, por edhe hapësirën e bollshme të tij. Në kroskotin e orientuar drejt shoferit mund të ndiqni rrugën dhe pasagjerët të shijojnë dritën, ajrin ose yjet, nëpërmjet tavanit panoramik opsional me rrëshqitje/xham deri në pjesën e pasme.

Hapësira në pjesën e bagazhit dhe heqja ose palosja e ndenjëseve të pasme në raportin 40:20:40 e bën Touareg-un tuaj tejet fleksibël. Me anë të prekjes së një butoni, dera elektrike e bagazhit mund të hapet ose të mbyllet lehtësisht. Me paketën opsionale të menaxhimit të bagazhit, me binarë, rripë e shufra fiksues, si dhe me një ndarje në seksione të dyshemesë, jeni gati për të gjitha ngarkesat tuaja, të mëdha apo të vogla.

Nëse nuk mjafton hapësira e bagazhit, ju vijnë në ndihmë shufrat paralele të kabinës. Përdoren për të lidhur mbi kabinë ngarkesa voluminoze të tilla si biçikleta, skitë apo kajaku*. Në ngjyrë të zezë apo argjendi të anodizuar, ky sistem vlen edhe pa ngarkesë, pasi thekson pamjen sportive të Touareg-ut.

*Ju lutemi, siguroni gjithmonë si duhet ngarkesën tuaj.

 

 

Mbyllur