18 mënyrat e relaksimit.

Ulëset ergoComfort

Distancë e largët apo e afërt, rrugë me kthesa apo autostradë: Me ulëset opsionale ergoComfort, uleni mirë dhe të relaksuar. Ulëset e shoferit dhe pasagjerit para përshtaten individualisht me trupin e tyre në 18 profile të ndryshme. Krahas rregullimit elektrik evident të gjatësisë, lartësisë dhe përkuljes, është i mundshëm edhe konfigurimi elektrik i pushimit të këmbës e konfigurimi pneumatik i ndenjëses e mbështetëses së shpinës. Një mbështetje lumbare e përshtatur pneumatikisht ndihmon për relaksimin e muskujve të shpinës.Meqenëse ulëset mund të ngrohen, nuk sakrifikoni komfortin dhe relaksin edhe në stinën e ftohtë.
Krahas kësaj, funksioni opsional i masazhit ofron tetë programe të ndryshme për të çtendosur, aktivizuar dhe forcuar muskujt tuaj. Fërkim, pingpong apo valë: Çfarë ju bën të ndiheni mirë? Me nivelet e ngrohjes shtesë, çdo udhëtim kthehet në një trajtim kompakt për mirëqenien tuaj.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team