Ju mbron nga të gjitha anët.

Sistemi proaktiv i mbrojtjes së pasagjerëve

Sistemi proaktiv opsional i mbrojtjes së pasagjerit mund të ndërhyjë në momentin kur ndodh një situatë kritike.1) Për ta pikasur këtë, ai përdor informacion nga sisteme të ndryshme asistence të drejtimit dhe sensorët e tyre. Nëse pikaset një rrezik, disa masa të ndryshme sigurie aktivizohen, në varësi të situatës: Rripat e sediljeve të përparme shtrëngohen, dyert mbyllen, po ashtu edhe tavani panoramik.1) Nëse automjeti ecën mbrapsht, aktivizohet një dritë treguese e rrezikut mbrapa e cila pulson me frekuencë të lartë.1

Brenda kufijve të sistemit.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin 

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

Tani pranë partnerin tuaj të Volkswagen Touareg i ri.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team