Lehtëson komunikimin tuaj.

Për telefonata të rehatshme gjatë udhëtimit, kujdeset ndërfaqja opsionale "Business". Ajo ofron një cilësi veçanërisht të lartë të zërit falë një procesori tingulli digjital, një mikrofoni me cilësi të lartë në tavan dhe altoparlantëve të automjetit. Arritja e telefonatave është e mirë edhe në mbulime kritike valësh, falë lidhjes me antenën e jashtme.

Pajisja përfshin një hapësirë magazinimi e cila mund të karikojë induktivisht smartfonin nëpërmjet QI-Standard, pra, pa kabull. Përveç kësaj, thirrjet e nisura jashtë makinës mund të transferohen nëpërmjet Bluetooth-it në sistemin pa duar. Operimi kryhet nëpërmjet kontrollit të zërit, timonit multifunksional ose nëpërmjet sistemit të info-argëtimit. Shumë thjesht - dhe ashtu si dëshironi.

Mbyllur