VW Touareg: 4MOTION

 Sistemi permanent me katër rrota aktive 4MOTION kujdeset në milisekonda që çdo rrotë të jetë e kontrolluar në përputhje me sipërfaqen e tokës. Pra, çdo pengesë dhe bllokim mund të parandalohet në mënyrë të sigurt. Dhe Touareg fiton tërheqje të sigurt në pothuajse çdo sipërfaqe. 4MOTION kontribuon kështu për një rehati të madhe. Për shoferët të cilët janë shpesh në terrene ekstreme në rrugë, rekomandohet V6 TDI SCR BMT Terrain Tech. Nëpërmjet një çelësi prej 5 fazash mund të përshtatet në mënyrë optimale vendosja e shasisë në sipërfaqen përkatëse. Në varësi të terrenit, ju do të mbështetin nga ulja e marshit dhe bllokuesi i diferencialit.

Mbyllur