VW Touareg: Amortizatori pneumatik

Ju mund të pajisni sipas dëshirës Touareg-un tuaj me një amortizator të rehatshëm pneumatik. Falë programeve të ecjes sipas zgjedhjes tuaj- COMFORT, NORMAL dhe SPORT- si dhe sensorit të kontrolluar dinamik, makina juaj do të kalojë pa problem në pothuajse çdo disnivel. Kontrolli automatik i nivelit lejon përshtatjen e makinës në situata të ndryshme. Kështu mundësohet 300 milimetra hapësirë nga toka për situata ekstreme Offroad. Gjithashtu mund të menaxhohet me mjeshtëri një rrymë uji me thellësi deri në 580 mm.

Mbyllur