VW Touareg: Dynamic Light Assist

 Dynamic Light Assist me ndriçim të ndryshueshëm të rrugës ju lejon të ecni vazhdimisht me drita të gjata, pa verbuar makinat në trafik apo këmbësorët. Një kamera në pasqyrën e brendshme mundëson informacion në lidhje me përdoruesit e tjerë të rrugës dhe ndriçimin e rrugës. Nëse është e nevojshme, Dynamic Light Assist mundëson një ulje të pjesshme të dritës brenda kufijve të sistemit. Pra, trafiku që afrohet është i mbrojtur nga verbimi dhe në të njëjtën kohë ofrohet një ndriçim optimal i rrugës.

Mbyllur