VW Touareg: Easy Open

 

Sipas dëshirës, Easy Open ju lehtëson ngarkimin e bagazhit tuaj: Nëse ju p.sh. doni të vendosni një çantë të rëndë pazari në pjesën e bagazhit, nuk duhet ta ulni në tokë për të kërkuar çelësin. Një lëvizje e vogël me këmbë në pjesën e poshtme të automjetit është e mjaftueshme dhe bagazhi hapet. Nëse keni me vete çelësin e makinës, sensorët reagojnë në pjesën e poshtme dhe njohin çelësin tuaj.

Mbyllur