VW Touareg: Ecje e lirë

 Ndonjëherë është e dobishme të kursesh fuqinë e tij. Me funksionin e ecjes së lirë, Volkswagen-i juaj përdor energjinë kinetike në mënyrë efektive. Për këtë ju duhet të hiqni këmbën nga pedali i gazit dhe motori mbetet i paangazhuar dhe me xhiro shpejtësie bosh. Automjeti juaj ecën dhe nuk konsumon karburant. Në këtë stil paraprak ecjeje, ju mund të kurseni deri në gjysmë litër karburant për 100 kilometra. 

 

Mbyllur