VW Touareg: Hapësira e brendshme

 

Ju pëlqen ta rrethoheni me gjëra të bukura? Në hapësirën e brendshme të Touareg takohet dizajni modern me materiale natyrore: Lëkura opsionale "Bonanza Broun" dhe dekori opsional i drurit të butë "Sapelli Mahagoni" menjëherë të bien në sy. Nëse do të përdorni butonin rrotullues, do të vini re dizajnin e mrekullueshëm që ofron një vendosje të saktë. Ngjyrat e qepjes në Touareg, p.sh. në mënyrë opsionale, St. Tropez, harmonizohen edhe me materiale të një cilësie të lartë. Ndër të tjera ofrohet edhe një arkitekturë ndriçimi inteligjente, si pjesë e konceptit të brendshëm të Touareg. Ndriçim i bardhë i lehtë gjatë natës lehtëson orientimin pa pasoja verbuese.

Mbyllur