VW Touareg: Motorët me naftë

 Motorët TDI të Touareg karakterizohen nga kursimi, xhirot dhe efikasiteti i lartë. Kështu, motori TDI V6 me BlueMotion Technology dhe 4MOTION përshpejtohet në versionin me 193 kW (262 KF) në vetëm 7,3 sekonda nga 0 në 100 km/h dhe arrin një shpejtësi maksimale deri në 225 km/h. Të gjitha variantet kanë një kuti shpejtësie automatike me 8 shpejtësi dhe një katalizator SCR (Selective Catalytic Reduction). Kjo konverton komponentin e  gazit Stickoxid (NOx) pa formimin e nënprodukteve të padëshirueshme në mënyrë selektive në azot (N2) dhe ujë (H2O).

Mbyllur