VW Touareg: Përgatitja për telefonata me celular "Premium" përfshirë "Car-Net",  "Guide & Inform"

 

 Mos humbni më asnjë telefonatë, por njëkohësisht qëndroni të përqendruar në trafik. Për telefonata të rehatshme gjatë udhëtimit kujdeset sistemi telefonik opsional "Premium". Ai ofron një cilësi veçanërisht të lartë zëri në sajë të procesorit dixhital të të folurit, mikrofonit në lartësi dhe altoparlantit të automjetit. Arritja e telefonatave është e mirë edhe në mbulime rrjeti kritike, falë lidhjes me antenën e jashtme. Pra, që të mos hutoheni gjatë udhëtimit, ju mund të bëni thirrje me zë ose të lexoni SMS. Duke përdorur një lidhje Bluetooth, ju mund të luani muzikë nga telefoni juaj në sistemin muzikor të Touareg.

Në versionin Premium, telefonatat e filluara mund të vazhdohen edhe jashtë makinës falë lidhjes me Bluetooth®, nëse telefoni juaj lidhet me Bluetooth®. Shërbimi funksionon me anë të kontrollit të zërit, nëpërmjet timonit multifunksional ose nëpërmjet sistemit infotainment. Nëse keni një funksion remote SIM Access Profile (rSAP), ju gjithashtu mund të vendosni një kartë shtesë SIM me një plan të dhënash në funksion të sistemit tuaj infotainment.

Mbyllur