VW Touareg: Paketa R-Line "Exterieur" 

Paketa R-Line "Exterieur" premton dinamikë rreth e rrotull: Para/Prapafangot R-Line, shtrirjet e pragjeve dhe spoiler i pasmë thekson karakterin atletik të Touareg. Logoja R-Line zbukuron grilën e radiatorit, difuzorin e zi me shkëlqim me dy marmita të kromuar katror në pjesën e pasme që japin një pamje të pagabueshme sportive.

Mbyllur