VW Touareg: Sistemi i ajrit të kondicionuar "Climatronic"

 

Me sistemin në seri të ajrit të kondicionuar Climatronic, me kontrollin e temperaturës në 2 zona, si shoferi edhe pasagjeri para,mund të rregullojnë në mënyrë të pavarur dhe plot rehati temperaturën. Sistemi i ajrit të kondicionuar Climatronic me 4 zona si pajisje opsionale i jep rëndësi edhe vendosjes së temperaturës për pasagjerët në ndenjësen e pasme. Elementët shtesë të kontrollit i lejojnë pasagjerët në ndenjësen e pasme të rregullojnë temperaturën, furnizimin dhe shpërndarjen me ajër. Mënyra indirekte e ventilimit para kontribuon masivisht në hyrjen e pandërprerë të ajrit. 

Mbyllur