VW Touareg: Veshja me lëkurë Cricket

 

E pëlqeni aromën e lëkurës dhe sipërfaqen e lëmuar të këtij materiali gjithmonë të ri dhe të qëndrueshëm? Atëherë kurrë nuk do të doni të zbrisni nga ndenjëset elegante opsionale prej lëkure "Cricket". Gjithashtu edhe leva e marshit është e veshur me lëkurë dhe ka shirita dekorues alumini. Për rehati të përsosur në dimër, kujdesen ndenjëset me ngrohje dhe gjithashtu pipëzat me ngrohje të larjes së xhamit përpara.

Mbyllur