Menu
Mbylle menunë

Impressum Politika e cookies

Politika e cookies

Mbrojtja e privatësisë suaj kur përdorni faqen tonë të internetit (www.volkswagen.at) është veçanërisht e rëndësishme për ne. Prandaj, në vijim do t'ju informojmë plotësisht për mbledhjen e të dhënave personale dhe jopersonale.

Porsche Austria GmbH & Co OG ka të drejtë të përdorë të dhëna personale dhe anonime, në varësi të të drejtave të subjekteve të të dhënave të përshkruara më poshtë, në masën e lejuar nga ligji.

Kjo faqe në internet përdor softuer për të analizuar përdorimin. Duke vlerësuar këto të dhëna, mund të fitohet njohuri e vlefshme në lidhje me nevojat e përdoruesve.

Këto zbulime ndihmojnë për të përmirësuar më tej cilësinë e ofertës. Në detaje, regjistri i mëposhtëm i të dhënave ruhet pa kufizime për çdo rikthim:

  • Forma anonime e adresës IP të kompjuterit kërkues
  • Data dhe ora e thirrjes
  • Emri i faqes ose skedarit të aksesuar
  • ID-ja e sesionit
  • URL referuesi (URL e origjinës nga e cila keni ardhur në faqen tonë të internetit)
  • sasia e të dhënave të transferuara
  • Informacioni i produktit dhe versionit i shfletuesit të përdorur
  • Sistemi operativ i përdorur nga përdoruesi
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team