Menu
Mbylle menunë

Informacion­për konsumatorin

Informacioni i BE-së për konsumin e karburantit dhe emetimet CO2 sipas Rregullores (KE) 715/2007: Vlerat e specifikuara u përcaktuan në përputhje me metodën e matjeve të rekomanduar në Rregulloren (KE) 715/2007. Të dhënat nuk i referohen një automjeti të veçantë dhe nuk janë pjesë e ofertës, por paraqiten thjesht për qëllime krahasimi mes llojeve të ndryshme të automjeteve. Prandaj, vlerat e automjetit që do të blihen mund të devijojnë nga oferta për më shumë ose më pak. Në veçanti, pajisjet dhe aksesorët specialë (p.sh. goma më të gjera, sistemi i kondicionimit, skarat e kabinës, etj.) mund të rezultojnë në devijim të vlerave të konsumit dhe emetimeve CO2. Kjo mund të nënkuptojë një shkallë më të lartë tatimi mbi konsumin standard.

Më shumë informacion mbi emetimet CO2 dhe vlerat e karburantit mund të gjenden në platformën e informacionit.

https://www.autoverbrauch.at

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team