Mendoni për mjedisin dhe do t’ia dilni.

Sigurohuni me praktikën e përditshme që autonomia e kombinuar (WLTP) me maksimumi 231 km* e e-Golf-it tuaj të mos mbetet thjesht një vlerë teorike. Me dy profile të ndryshme ecjeje, keni ndikim direkt tek autonomia, përshpejtimi dhe shpejtësia maksimale e e-Golf-it tuaj.

Në profilin ECO+, mund të arrini autonominë maksimale të kombinuar (WLTP) prej 231km* më të lehtë. Profili ECO është zgjedhja optimale për drejtuesit që i kushtojnë rëndësi të veçantë shkathtësisë dhe komfortit. Sigurisht, shpejtësitë më të larta janë të mundshme në të dy profilet, nëse bateria është karikuar në nivelin e duhur. Për shembull, gjatë parakalimeve dhe manovrave të shpejta.

**Prej datës 1 shtator 2017, disa automjete të reja miratohen sipas WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), procedurë testimi e harmonizuar në nivel botëror për automjetet e pasagjerëve dhe automjetet e lehta tregtare, një procedurë testimi më realiste për matjen e konsumit të karburantit dhe emetimet CO₂. Që prej datës 1 shtator 2018 WLTP ka zëvendësuar "Ciklin e ri Evropian të Drejtimit" (NEFZ). Për shkak të kushteve më reale të testimit, vlerat e konsumit të karburantit dhe të emetimeve CO₂ të matura sipas procedurës WLTP janë në shumë raste më të larta se ato të matura nga NEDC. Gjatë fazës së tranzicionit për tek WLTP, ligji e kërkon raportimin e vlerave të llogaritura sipas NEDC. Për sa u përket makinave të reja të cilat janë miratuar si modele sipas WLTP, vlerat NEDC llogariten nga vlerat WLTP. Taksat (p.sh. NoVA) dhe tarifat e tjera që lidhen me automjetin (sidomos kompensimet jomonetare), të cilat (gjithashtu) bazohen në vlerën e CO₂, llogariten në bazë të vlerës të CO₂ të rillogaritur sipas NEDC. Më shumë informacion mund ta gjeni në faqen www.volkswagen.at/wltp ose të kontaktoni një pikë shitje të autorizuar.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

e-Golf

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team