Me një gjest të thjeshtë qëndroni në rrugën e duhur.

Sistemi opsional i navigimit "Discover Pro" është sistemi i info-argëtimit për personat më ambiciozë. Nëpërmjet komandave inovativ me gjeste, mund të lëvizni lehtësisht në menynë kryesore, ose të kaloni me një lëvizje dore nga njëri stacion radioje tek tjetri, apo nga njëra këngë tek tjetra.

Ka një ekran të madh me prekje, TFT, 23,4 cm (9,2 inç) për paraqitje të shkëlqyer të hartave në 3D dhe me një ndërfaqe USB, dy fole për karta SD dhe Bluetooth-i ofron një lidhje të shkëlqyer. Gjithashtu ka një lexues CD-sh që njeh formatet MP3 dhe WMA, kap stacionet FM të radios dhe ka dalje zëri me tetë altoparlantë.

Karakteristika të tjera: Kontrolli zanor reagon mbas përmendjes së emrave të vendeve e rrugëve dhe llogarit itinerarin sipas udhëzimeve. Telefonatat bëhen më praktike falë teknologjisë Bluetooth. E fundit, karta e brendshme e memories ka hapësirë të mjaftueshme për pesë vjet përditësime falas për softuerin e navigimit.

**Prej datës 1 shtator 2017, disa automjete të reja miratohen sipas WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), procedurë testimi e harmonizuar në nivel botëror për automjetet e pasagjerëve dhe automjetet e lehta tregtare, një procedurë testimi më realiste për matjen e konsumit të karburantit dhe emetimet CO₂. Që prej datës 1 shtator 2018 WLTP ka zëvendësuar "Ciklin e ri Evropian të Drejtimit" (NEFZ). Për shkak të kushteve më reale të testimit, vlerat e konsumit të karburantit dhe të emetimeve CO₂ të matura sipas procedurës WLTP janë në shumë raste më të larta se ato të matura nga NEDC. Gjatë fazës së tranzicionit për tek WLTP, ligji e kërkon raportimin e vlerave të llogaritura sipas NEDC. Për sa u përket makinave të reja të cilat janë miratuar si modele sipas WLTP, vlerat NEDC llogariten nga vlerat WLTP. Taksat (p.sh. NoVA) dhe tarifat e tjera që lidhen me automjetin (sidomos kompensimet jomonetare), të cilat (gjithashtu) bazohen në vlerën e CO₂, llogariten në bazë të vlerës të CO₂ të rillogaritur sipas NEDC. Më shumë informacion mund ta gjeni në faqen www.volkswagen.at/wltp ose të kontaktoni një pikë shitje të autorizuar. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

e-Golf

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team