IQ.LIGHT

Përgatitur pothuajse për gjithçka


ID e re.4 mendon vetë. Një shembull i ndritshëm: fenerët elegant me matricë LED IQ.LIGHT, të disponueshëm sipas kërkesës. Falë kontrollit dinamik të rrezeve të gjata, këta fenerë shkëlqejnë gjatë vozitjes pa i verbuar përdoruesit e tjerë të rrugës. Kur i afroheni automjetit tuaj, fenerët ndizen shkurtimisht sikur po ju binin syrin, duke e bërë ID.4 të duket pothuajse njerëzore.

Travel Assist & pACC

Ju mban në korsi. Dhe i mban të tjerët në distancë.

Ndihma opsionale e udhëtimit ju ofron një asistent jashtëzakonisht të dobishëm drejtimi në automjetin tuaj. Në fund të fundit, me shtypjen e një butoni ai ofron një nivel të lartë komoditeti në drejtimin e automjetit duke ju mbështetur në situata monotone dhe të lodhshme drejtimi. Veçanërisht në autostrada dhe autostrada të ngarkuara, Travel Assist është në gjendje t'ju mbajë në korsi dhe me një shpejtësi të caktuar, ndërsa monitoron njëkohësisht distancën nga trafiku përpara. Ju mund të vozitni me qetësi përmes bllokimeve të trafikut dhe trafikut të ngjeshur.

Opsionale ACC Control Cruise Control me Adaptive Stop & Go ju ndihmon të ruani një shpejtësi maksimale të caktuar si dhe distancën nga automjeti përpara. Në lidhje me një sistem navigimi opsional, Adaptive Cruise Control është përmirësuar më tej nga kontrolli parashikues i lundrimit dhe asistenca në kthesat. Prandaj, sistemi ju ndihmon të shmangni shpejtësinë duke respektuar kufijtë zyrtarë të shpejtësisë. Plus, sistemi mund të përdorë gjithashtu të dhënat e itinerarit nga sistemi i navigimit për të përshtatur shpejtësinë e automjetit tuaj në kthesat, kryqëzimet (kryqëzimet) dhe rrethrrotullimet.

1) Brenda kufijve të sistemit.
2) Shoferi duhet të jetë i përgatitur në çdo kohë për të kapërcyer sistemet ndihmëse dhe në asnjë mënyrë nuk lirohet nga përgjegjësia e tij për të drejtuar automjetin me kujdes.

1) Im Rahmen der Grenzen des Systems. Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren. 2) In Verbindung mit dem optionalen schlüssellosen Schließ- und Startsystem "Keyless Advanced" 3) bis maximal 210 km/h

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

100% SUV, 100% elektrik ID.4 i ri

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team