Qasje pa ndërprerje në shërbimet Streaming.

Media-streaming.

Me muzikën tuaj të preferuar, të cilën mund ta shijoni duke udhëtuar përmes streaming të medias, edhe udhëtimet më të gjata do të jenë të larmishme dhe argëtuese. Për të përdorur shërbimet mjafton të logoheni vetëm një herë me të dhënat tuaja ekzistuese të hyrjes, si ato të Apple Music, dhe pastaj mund të hyni drejtpërdrejt nga sistemi i navigimit të Passat-it tuaj pa pasur nevojë të përdorni pajisje të jashtme. Krahas kësaj, tani mund të zbuloni edhe më shumë falë webradios që keni në bord: E gjithë bota e radios së internetit me stacione të panumërta live ose podcast është në dispozicionin tuaj me vetëm një klik. Dhe hotspoti WiFi i integruar ju mundëson juve dhe pasagjerëve tuaj të lundroni lehtësisht deri në tetë pajisje.1

Përdorimi i shërbimeve streaming mund të kërkojë paketa të dhënash private të klientit (paketat e të dhënave përmes eSIM ose lidhjes WLAN) dhe kërkon llogari ekzistuese me shërbimin përkatës streaming.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Volkswagen points out that a number of Volkswagen ID. models produced in China have been imported to European markets through unofficial channels.

Despite inaccurate claims made by unauthorized resellers, those Volkswagen ID. models which are offered do not come with an international warranty. Additionally, all service and maintenance requirements including warranty and goodwill cannot be undertaken by authorized dealers or any service facility approved by Volkswagen. Furthermore, Volkswagen and the respective importer cannot provide the customers with Volkswagen Genuine Parts for models which are purely sold in China like Volkswagen ID.6.

Customers who do choose to buy through these unofficial channels should do so knowing that in addition to a lack of servicing, warranty and spare parts supply, the vehicles come with a software version intended for another market. Similar to warranty and servicing, this cannot be supported by Volkswagen dealers. In addition, those unauthorized imported ID. models were built for Chinese market conditions only. Thus, they are not homologated for other markets and adapted to specific market requirements and do not have an European type approval and Certificate of Conformity (CoC).

Volkswagen and the official importer remain committed to customers and therefore we strongly encourage customers to exercise the utmost caution and rethink purchasing a Volkswagen ID. model through unofficial channels. We recommend customers to visit authorized dealers to explore the latest range of available Volkswagen products that are officially released for sale in the specific market and come with the established warranty and servicing support. Volkswagen and the authorized importer will be happy to arrange contact with authorized dealers.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Passat GTE i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team