Asnjë kompromis sa i takon autonomisë dhe hapësirës.

Udhëtimi me gaz natyror

Poloja i ri 1,0 TGI (kuti shpejtësie me 6 marshe), ka tashmë një depozitë të tretë gazi natyror prej çeliku rezistent. Kjo shton kapacitetin mbajtës të gazit natyror në një total prej 91,5 litrash, ose 13,8 kg. Serbatorët e gazit natyror janë integruar në mënyrë të tillë që kursejnë hapësirë dhe kështu nuk kufizojnë as variabilitetin e as hapësirën e brendshme.  Nëse serbatori i gazit është bosh, mund të arrini lehtësisht në një prej 157 stacioneve të mbushjes me gaz natyror në Austri, falë serbatorit shtesë të gazit (Versioni: Shkurt 2019).

Disa nga fotot tregojnë pajisje opsionale me çmim shtesë. Foto ilustruese. Ofrohet vetëm nëpërmjet shoqërive partnere të VW. Deri në sasinë përfundimtare. Informacioni i dhënë përkon me njohuritë e disponueshme në kohën e botimit. Mund të ketë gabime shtypi ose modifikime. Ju lutemi, informohuni mbi gamën bazë të pajisjeve ose në seri çmimin e automjetit tuaj përpara nënshkrimit të kontratës së blerjes. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Polo.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team