Gati për kaq shumë karizëm?

Dritat e ditës dhe fenerët LED

Këto argumente do të kenë kuptim për ju: Fenerët LED krijojnë një figurë drite mbresëlënëse me një vlerë të lartë identifikimi dhe karakterizohen nga një vëllim i madh drite, rezistencë e gjatë dhe spektër ndriçues të ngjashëm me të dritës së ditës me konsum të ulët energjie. Gjithashtu përmirësojnë shikueshmërinë në kushte të këqija moti. Dritat e ditës LED janë standarde për Polon. Për linjat e pajisjeve "Comfortline" dhe "Highline" mund të porosisni fenerët LED ku janë të integruara dritat e ditës LED.

 

Dritat e pasme LED

Në aspektin ekonomik, por mbi të gjitha në aspektin e dizajnit, dritat e pasme LED janë një zgjedhje e mirë. Janë rezistente dhe ekonomike në energji, kanë efekt të fortë sinjali dhe, falë formës së tyre koncize, duken tepër moderne kur i shikoni edhe nga anash. Ato vijojnë linjën e dizajnit të vazhdueshëm, duke krijuar një skaj të qartë përreth Polos. Teknologjia LED në pjesën e pasme të Polos është në dispozicion sipas kërkesës nga linja e pajisjeve Comfortline.

Disa nga fotot tregojnë pajisje opsionale me çmim shtesë. Foto ilustruese. Ofrohet vetëm nëpërmjet shoqërive partnere të VW. Deri në sasinë përfundimtare. Informacioni i dhënë përkon me njohuritë e disponueshme në kohën e botimit. Mund të ketë gabime shtypi ose modifikime. Ju lutemi, informohuni mbi gamën bazë të pajisjeve ose në seri çmimin e automjetit tuaj përpara nënshkrimit të kontratës së blerjes. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Polo.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team