Poloja i ri përshtatet me stilin tuaj të ecjes.

Përzgjedhja e profilit të ecjes

Në Polon e ri, me përzgjedhësin opsional të profilit të ecjes mund të përshtatni stilin tuaj individual të ngarjes sipas situatës. Zgjidhni profilin e dëshiruar duke shtypur një buton ose duke prekur në ekranin e sistemit të info-argëtimit. Më pas konfigurimet e motorit, sistemit të drejtimit dhe kutisë duale të shpejtësisë DSG përshtaten automatikisht.

Profili ECO i ecjes ju mbështet për ngarje sa më efikase për karburantin. Përshtat performancën e motorit dhe aktivizon sistemin e Start-Stop nëse është i çaktivizuar. Krahas kësaj, aktivizohet një kontroll i optimizuar konsumi për sistemin e kondicionimit të ajrit dhe menaxhimin termik. Nëse keni kuti duale të shpejtësisë DSG, ai zgjedh sa më shpejt çastet e ndryshimit të marshit dhe fillon funksionin e kursimit të energjisë sa më shpesh.
Nëse dëshironi të shijoni komfortin normal, zgjidhni profilin NORMAL të ecjes. Nëse preferoni të jeni sportiv, kaloni në profilin SPORT. Në të kundërt, profili INDIVIDUAL ju bën të mbeteni tepër fleksibël.

Disa nga fotot tregojnë pajisje opsionale me çmim shtesë. Foto ilustruese. Ofrohet vetëm nëpërmjet shoqërive partnere të VW. Deri në sasinë përfundimtare. Informacioni i dhënë përkon me njohuritë e disponueshme në kohën e botimit. Mund të ketë gabime shtypi ose modifikime. Ju lutemi, informohuni mbi gamën bazë të pajisjeve ose në seri çmimin e automjetit tuaj përpara nënshkrimit të kontratës së blerjes. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë taksën standarde të konsumit (NoVA), 20% TVSH, tarifën e transportit dhe nuk marrin parasysh shtesat ose zbritjen e NoVA sipas nenit 6 të Ligjit për taksën standarde të konsumit. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

Polo.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team