Më shumë hapësirë për fleksibilitetin tuaj.

Ambienti i brendshëm i T-Cross mund të përdoret në shumë mënyra dhe është variabil: Përveç ulëses së pasme të rrëshqitshme e të ndashme, që ofron shumë hapësirë për bagazh, pjesa e brendshme sjell një ndjesi të këndshme lirie falë pozicionit të ngritur të ulëses. Dhe vëllimi i pjesës së bagazhit deri në 455 litra është i konsiderueshëm. Nëse nuk ju mjafton kjo, mund të rregulloni lartësinë dhe gjatësinë e mbështetëses qendrore të krahut. Koncepti i magazinimit është gjithashtu i mirë menduar: Ai ofron rafte praktike magazinimi në kroskot si p.sh. një mbajtëse gote dhe një ndarje për celularin në konsolën qendrore dhe si dhe xhepa magazinimi në dyer. Xhepat në pjesën e pasme të mbështetëses së ulëses së parë dhe hapësira e madhe në mbështetësen qendrore të krahut ofrojnë hapësirë për ushqimet gjatë udhëtimit dhe gjithçka që dëshironi të keni në dorë.

Brenda kufijve të sistemit.

Do të prezantohet në një datë të mëvonshme.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

T-Cross i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team